venteposition

Ligesom det skete med Anna, så er vi også denne gang blevet snydt af veer, der er gået i sig selv. Jeg var omkring Hillerød i går nat, hvor der var regelmæssige veer og udsigt til fødsel. Men tirsdag morgen blev vi sendt hjem igen. Veerne var gået i sig selv og vi er tilbage i venteposition. Jeg tænker, at vi ender med en igangsættelse igen, ligesom sidst, denne gang tolv dage over tid.

https://photoart.zone

https://fotografaarhus.net

https://fotografvejle.net

Det er ok. Det var det ikke i går, men der havde jeg heller ikke sovet i 4 nætter pga. en ond bihulebetændelse efterfulgt af to nætters snydeveer. I nat sov jeg derimod som en sten. Ikke skyggen af en ve. Bihulebetændelsen er væk. Og jeg sov og sov og sov.

Ungerne er i Tivoli med deres farmor og farfar i dag. Sådan en efterårsferie kan godt være lidt langtrukken, når man går og venter på en lillesøster og det regner udenfor og ens mor er kedelig og tyk. Så kedelig at hun ikke kan sidde på gulvet og bygge Lego med én. Og så tyk, at man ikke rigtig kan ligge på hendes mave og se fjerner, som man plejer. Så er det godt, at man har legesyge bedsteforældre.

Huset er stille sådan en dag. Efter flere dage med besøg af min mor og derefter flere dage med efterårsferiefamiliehygge og et par dage med ve-spænding. I dag er der bare stille regn og strikketøj i sofaen. Helt stille. Legotæppet i stuen ligger helt stille.

Ville ønske, at jeg kunne finde på noget sjovt eller spændende at skrive et blogindlæg om, men det kan jeg simpelthen ikke. Min hjerne er tom. Den er udhvilet. Sådan da. Men den er ikke nok i sving til at kunne give dig bedre end dette. Sorry.

Jeg slutter med lidt specs på hele det der graviditet. Lillesøster er skønnet til 4200g her tre dage over termin. Jeg har taget fem kilo på, hvilket jo så passer meget godt med det, jeg skal aflevere lige om lidt. That’s a first for me! Yay!  Hun ligger højt. Akkurat som hendes søskende har gjort det på dette tidspunkt og hun bruger pladsen til at udligne uretfærdigheden med deres tur i Tivoli i dag. Med andre ord, vi ved endnu ikke, om hun har tænkt sig at vende rigtigt, når hun skal ud og om hun overhovedet gider ud af hoveddøren. Alt er som det plejer for mig: En god lang veloverstået graviditet, der er forløbet godt og en kommende fødsel, som trækker i langdrag og kommer med flere spørgsmål end svar, jo nærmere den kommer. Det eneste sikre er, at der er et barn der, og hun kommer inden for de næste 9 dage.

Og prøv lige at se, hvor lækre børn jeg laver. De er fandme værd at vente på. Så godt at jeg ikke er et af de dyr, der æder mine egne unger, for så havde jeg spist hende her til morgenmad i morges.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.