spirituelt søgende

Der er MANGE dimensioner
Jo mere du bevidsthedsmæssigt udvikler/flytter dig som menneske (jo mere møg du slipper) – desto længere op i dimensioner kommer du.

MANGE spirituelt søgende, – dem som har haft en svær barndom, – ja de kreative og visionære mennesker samt de spirituelle har oftest ingen jordforbindelse og har deres “bevidsthedsmæssige” ståsted mellem 5-7 dimension- MEN deres kroppe er i de lavere dimensioner og SÅ er det svært at være til (mange fysiske gener)- men læs mere herunder:

Jo højere du kommer op i dimensionerne – desto mere feminin, ren og fin bliver du på godt og ondt!

https://inventar-snedker.blogspot.com

https://investeringer-aktier-obligationer.blogspot.com

https://it-og-outsourcing.blogspot.com

-MEN mange er fysisk (med kroppen) i éen dimension -og åndeligt/-bevidsthedsmæssigt i en højere,-hvilket gør sig gældende hos mange spirituelle, de nysgerrige, de usikre og søgende MEN også hos mange som HAR erhvervet sig en ny aura.

Dog ikke mine klienter -fordi jeg “kobler dem sammen” -samler dem på alle planer i samme dimension!!

 

1. dimension er REN OVERLEVELSE!!
Det er mad, søvn, arbejde og INTET andet! INGEN omtanke for andre – KUN MIG. MIG MIG og MIG.. Kriger og overlevelses mentalitet eksisterer her, hvor – hvis du “truer” deres eksistensbehov virkelig næsten skal frygte dit liv, -for de handler uden omtanke og jager deres bytte HVIS de føler sig truet på deres eksistensgrundlag, SOM er meget snævert..

Som fx en kvinde der har en krystal-butik og hele tiden mister sine ansatte fordi hun er en prut – jamen hun jager livet ud af rumpen på de tidligere ansatte og dem som siger hende imod/kunder, -virkelig kører dem ned.. Hun kører på REN overlevelse -på bekostning af andre.

Her kender de færreste til hjertekærlighed, empati, social/menneskelig forståelse eller formår at se sig selv objektivt. Det er REN overlevelse for 1. dimension mennesker..

De har kun fokus på dem selv, det at overleve og være til. Og gud nåde nogen kommer dem for nær hehe :)

Dette er hårdt skitseret op – men det er lidt der mange af vores forældre var da vi var børn, nogen er her stadig og her skal vi væk fra også ift. vores økonomiske mindset :)

 

2. dimension er “se mig – se hvad jeg kan, pral og ego!!
Materialisme og ego med stor fokus på anseelse i omverden!! Se mine børn” og mig og hvad vi har og kan! Ingen empati for andre, -KUN “MIG, MIG, se MIG, HØR mig”. Det er meget “os mod dem”.

Det er lidt kriger-mentaliteten som eksisterer her med stor fokus på penge. Det er enten eller og meget sort hvidt lige her. Her eksisterer mange skeptikere, kynikere og politibetjente. Ikke i virkelighedens forstand men i overført adfærsmæssig forstand.

Bliver disse mennesker forbigået, -føler sig oversete, svigtet osv (hvilket de let bliver -fordi de er meget se og hør mig og handler ud fra ego/solar plexus) bekriges der på “jeg kan og jeg ved” – og personerne her går efter dine svagheder. Det er meget mentale personer som sidder fast her og de er utrolig svære at rokke i deres overbevisninger.

1 og 2. dimension mennesker bekriger forskelligt. 1 dimension med næsten livet til følge. 2 kæmper for renomme, prestige og anerkendelse.

Sociopater, narcisister og psykopater hører til her i 2. dimension og disse er rigtige dygtige kamæleoner der gemmer sig i de spirituelle kredse – idet de er mestre i at “spille spillet”. Stort fokus på sex, penge og prestige.

(1. dimension og 2. dimension mennesker er i ROD-chakraet men det er et rod-chakra i ubalance)

 

3. dimension er her hvor empatien er, ønsket om at gøre en forskel.
Det er meget her at englemennesket lever. Det at man lever mere for andre, end for sig selv.

Her har mennesket udviklet større empatiske evner. Mennesker som fx læger, sygeplejersker, -omsorgs-arbejdere, pædagoger, healere osv.

Men mange fra 2.dimension gemmer sig også her. Siger de vil gøre en forskel MEN for at få anerkendelse ift. dem selv.

MANGE tror de er her, – og mange spirituelle er KUN her med 10% af deres jeg, – resten af dem sidder fast i 1 og 2. dimension!! Fordi de handler, taler og reagerer ud fra 1. og 2.dimension. De er i deres hjerte 10% af tiden og resten er “ego og ubevidst-adfærd”.

Personer i 3. dimension er meget styret af følelser – sidder fast i følelser og leger politibetjente fordi de “mener” at have set lyset. MEN lyset er uden for dem -de tør ikke tage det ind og overgive sig helt til at være til stede i hjertet desværre.

Når man er her i denne dimension er man stadig på vej – sjældent er hjertechakraet helt åbent, – hvilket først sker i 4 dimension.. Humørsvingninger og vægtsvingninger hører til her, idet de svinger fra/mellem de lavere chakraer og hjertechakraet. Det er fordi man endnu ikke valgt side “det gamle regime fra” med fokus på kontrol, ego osv” ELLER om de skal være i og leve efter “Ny Tids energi” hvor man bare er.

Når man er i 3. dimension siger man at man er i balance og man ved rigtig meget – men det er endnu ikke blevet praksis det med at være i balance og leve efter de værdier man taler en del om. Hehe griner kærligt.. Dette er ikke skrevet for at dunke nogen i knolden – men det er 8 års observationer jeg skriver ned samt intuitiv kanalisering.

Mange bliver her i denne 3. dimension og kommer ingen vegne – fordi de “tror de ved alt” og ikke er parate til at få åbnet deres hjerte-chakra og dermed empatien SOM det kræver for at komme op i 4. dimension ♥

HER er mange af de kloge! Dem der ved og siger et – men gør det modsatte. Dem der ved ALT og ikke kan tage imod. De VED hvad der er rigtigt og især forkert – men de har måske kun 10% af dem selv her i 3. dimension – resten af dem er i 1 eller 2. dimension.

Rigtig rigtig mange behandlere er HER! Enten så udvikler de sig, slipper egoet og det de tror de ved, dvs. flytter sig op i 4. dimension eller bliver tvunget i knæ af modstand og ikke tro det er mig der dikterer dette, – beklager ♥ Men det er det jeg ser omkring mig og det jeg hører fortælles til mig når jeg spørger.

ALLE som lever for at gøre en forskel for andre “jeg gør, jeg kan, jeg vil, jeg skal, jeg må” er HER!

I 3. dimension bor det fastlåste menneske -som har har en masse gode intentioner og ved en masse -men som stadig ikke har fået handlet på dette.

I 3. dimension taler man og taler man. Men handling og forandring mangler og det at være sammen med andre uden at tage stilling hertil eller have en mening herom♥

 

4. dimension -hjertekærligheden, forståelse og REN empati ♥
I 4. dimension har man indset hvordan ting hænger sammen!

At man er en del af noget større og at alt hænger sammen.

Man er klar! Klar til at komme videre! Er færdig med “være mig” og vil nu fokusere på at sætte sig selv fri, -er FÆRDIG med at være sin egen værste fjende, ER færdig med at tale og vil videre, – op og være sit eget autentiske jeg ♥ Slut med at kæmpe!

Når du har fået en session hos mig – samler jeg dig og sætter dig fri her!!

Men de fleste af mine skønne klienter er bevidsthedsmæssigt lige her i den 4. dimension.

Fuuuldstændigt åbne, blottede, sensitive og sårbare UDEN en aura..

For da de begyndte at søge svar, -gik tilbage ift. barndommen for at få de indre brikker faldt på plads – da slap fortidens panser, parader, forsvarsmekanisme m.m. OG dermed auraen ♥

Man kan mærke at man er i 4. dimension når man har foretaget en maaaaasse selvransagelse og ved hvordan ting, alt og en selv bør være, men stadig mærker at man ikke formår at gøre sig fri.

Man oplever at sidder fast og står aaalt for åbne og skrøbelige og tager alt og alle ind i sit hjertechakra som står heeelt åbent  ♥

Er man i 4. dimension har man formentlig en partner som har “sat” sig en – fordi de godt kan mærke at du er på vej til at finde dig selv. Derved panikker disse personer for at fastholde sig hos dem, idet de selv er bange for at flytte sig.

  • Hvilken indflydelse dimensionerne har på parforhold og ægteskab. Hvordan du har det fysisk og psykisk, samt dine børn. I hvilken dimension stress og udbrændthed hører til. Og endnu mere uddybende information om dimensionerne, kan du læse om i det modul, som hedder Hokus Pokus – når jeg kommer ind på emner som åndelighed og spiritualitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.