slørede billeder

Vi har glædet os til barslen denne gang herhjemme. Isac kan huske Annas barsel som filmstriber med drømmende slørede billeder af korte dage i børnehaven og hygge hjemme ved mor. Og jeg trængte i den grad til at hvile mig lidt mere. Maven er tung denne gang (også denne gang) og min barsel startede først fire uger før termin, hvilket passede mig fint, men også betød, at jeg var totalt klar, da den kom.

Og nu er den her. Ventetidsbarslen. Der hvor der endnu ikke er noget ekstra barn. Der hvor man kan hygge, chille og forkæle sig selv. Den alle taler om, som “den gode del”. Mjaah ok. Jeg prøver.

Jeg ser de serier, som jeg har hørt alle andre tale om på Netflix. Jeg strikker. Jeg hygger med veninder og latte i papkrus. Jeg sover middagslure. Jeg giver mig selv og ungerne hjemmestunder og hyggetid. Og jeg nyder det. Det gør jeg. Hashtag barsel er skam hyggeligt! Og tiltrængt, når man ikke sover så meget om natten.

https://fotografskanderborg.net

http://fotografesbjerg.dk

http://fotografholstebro.net

http://fotografen-svendborg.dk

http://www.xn--fotografrhus-0cb.net/

Men jeg brød også tudende sammen i går aftes. Fordi jeg savner mit arbejde. Og jeg savner mine kolleger og mine dage på kontoret. Jeg har endnu ikke givet slip på det daglige liv, jeg har derinde. Det er første gang, at jeg på den måde oplever en barsel som et brud på noget godt, jeg lige var i gang med. Isac sagde det så fint i går, da han trøstende hentede sin yndlingsbamse til mig: “Det er lidt som om de andre leger videre, og du ikke kan lege med, ikke mor?

Men jo, jeg husker at nyde det. Og jeg elsker tiden med ham og Anna. Og jeg glæder mig til at der kommer et lille barn mere, så jeg for alvor bliver distraheret. Og jeg har ikke tjekket hverken min mail eller intranettet i dag (for første gang). Jeg har bagt chokoladeboller med Anna og sendt Isac afsted på sin første lejrskole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.