på sporet igen

Ja, hold da op hvor har jeg været dårlig til det her blogging. På den anden side føler jeg ikke at jeg har haft noget relevant at blogge om, for jeg har ærligt talt været ret sløv på træningsfronten på det sidste.

Jeg har virkelig haft svært ved at finde den motivation, som jeg havde hele 2013. Vægten stod stille i laang tid – så steg den med 2 kg, faldt med 1 og stod stille igen. Det har været super svært, fordi jeg ikke følte jeg kunne se resultater af min træning. Så jeg har trøstet mig med kage og slik. Virkelig dumt, men i situationen var det bare hvad der skulle til. Dog føler jeg nu, at jeg er ved at komme på sporet igen. Man kan vel kalde det en åbenbaring, og nu vil jeg give den et ekstra spark igen. Jeg ved jo godt hvad jeg skal gøre for at få vægten til at falde; have tålmodighed, bytte kagen ud med broccoli og træne! Jeg har gået med mange tanker her på det sidste om forskellige planer på træningsfronten, og jeg håber at kunne realisere dem og dele dem. Har så mange ideer, så det er bare med at vælge ud jo. Det har på en eller anden måde hjulpet min motivation lidt tilbage. Det er så rart at arbejde mod et mål jo!

http://billed-historier.dk

http://biotekcenter.dk

http://blogradio.dk

Motivation kan være mange ting, og noget som alle bloggere skriver er at man skal droppe vægten og kigge på billeder! Jeg har gennem tiden taget rigtig mange billeder af min krop igennem hele mit forløb, og det har været en kæmpe motivationsfaktor. Så med dette billede vil jeg slutte mit blogpost, nyde et langt bad efter en løbetur ved havet og være skide tilfreds med mig selv. Dét der er motivation for mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.