Nedbrydelse

Rundt omkring på nettet er der debatter om de gener mange mennesker oplever at have, bla. allergier, svamp (candida m.m) intolerancer osv. Andre har smerter eller gigt og på den gode måde fortæller om hvordan kosten har gjort en stor forskel for dem, ved at leve basisk. Mange taler om hvordan andre er skyld i at vi har det svært, andres brok nedbryder os, – om at vi ikke tåler høje lyde, mange mennesker osv osv,- fordi vi er særligt sensitive.

https://haandvaerkeret.blogspot.com

https://indretning-og-design.blogspot.com

https://innovation-artikler.blogspot.com

Jeg har for nyligt kanaliseret at det ikke er vores omgivelser og “deres” der nedbryder os, men os selv og alt det ubearbejdede følelsesmæssige. Det er nemlig vores uforarbejdede følelser og traumer der sidder som et ”sos signal” og ”ping ping” udsender nedbrydende frekvenser således det er indefra vi nedbrydes. Det som sker omkring os som kan være svært er blot en reminder om at noget er galt inde i os. Jeg har selv troet det var sådan, at andre er skyld i dit og dat, og det er også fordi sådan og sådan, da jeg er meget særligt sensitiv. Men igen alt det omkring os minder os blot om ubalancerne inde i os..

Så jo mere jeg har sluppet, desto mere robust er min aura, helbred og mentale mindset også blevet! Når vi genopbygger os selv på ny ift. følelser og tanker, (vores mindset ja det er lige før det er et spejl af vores bindevæv) jamen så genopbygges også alt omkring os! ALT bliver genopbygget på ny, celler, bindevæv osv.. Dog fornyes ikke celleerindringerne og ej heller erindringsspejlet i din aura. Så er der styrke i dig og dit liv står stærkt i harmoni og balance. Verden ændrer sig først når det sker på mikroplan med os hver især. Jeg har dog bemærket at jo renere jeg er mentalt, ligeså er jeg fysisk. Jo mere jeg har fået sluppet “syre-svampe” i mig, i form af uforløste følelser og traumer, desto mere basisk krop. Og jo mere i ro jeg er -igen desto mere basisk krop har jeg. Er jeg stresset binder min krop væske!

  • Dette kunne der skrives en hel bog om – men kom over på kropsbevidstheds-modulet og få mere indsigt i dette. Jeg ønsker på dine vegne, at du skal have det godt – fysisk, psykisk og åndeligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.