Mange skønne sensitive er i knæ i disse år

Når vejret skifter, temperaturen, måneden, månen eller der sker noget verden over, så står vi som sensitive ekstra sårbare og udsatte, som jeg også nævner i videohoroskopet herover.

Mange skønne sensitive er i knæ i disse år, mens andre bliver ved med at gå i knæ, pga mange udfordringer, så snart det går dem godt.

https://alt-om-skoenhed.blogspot.com

https://analytics-online.blogspot.com

https://badevaerelser.blogspot.com

Dette kan sagtens undgåes, hvis du som sensitiv ved hvad det er der finder sted omkring dig, som det vil være mig en ære at delagtiggøre dig i, som jeg gør flere gange ugentlig i min klub V.I.P.

Samtidig kan din sårbarhed blive din største ressource hvis du downloader de værktøjer jeg udviklede til mig selv for år tilbage, da jeg ikke ønskede at være så utrolig udsat og sårbar hele tiden. Hvilket var rigeligt slemt, da jeg også havde posttraumatisk stress, smerter, gigt, fødevareallergier m.m.

Mine produkter til dig, giver dig indre fred og ro.  Klarhed i din sjæl og klarhed omkring det der sker omkring dig. Men du opnår også en anden følelsesmæssig, mental og fysisk robusthed.

Uanset hvilket produkt, bevidstgør jeg dig omkring dig selv, så du netop som de mange andre tusindevis af sensitive mennesker jeg har haft hjulpet, kan stå stærkt i dig og være mere “large, cool og overbærende” når ting sker. Og derved vækste i dig løbende, frem for at gå 3 skrift frem og 2 tilbage.

Nøjagtig derfor hedder mit koncept “Sensitiv Selvsabotage”- fordi vi som sensitive desværre er lidt bedre til at sabotere os selv, end ikke sensitive mennesker er

Jeg har udviklet et utal af værktøjer du kan downloade og have på din computer, inden for få minutter. Alle er de lagt op i min webshop som du sendes direkte hen til, hvis du klikker her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.