Kropskrystallisering

Kropskrystallisering betyder at kroppens celler skal løftes og om, -samt opkalibreres for at vibrere på en langt højere vibration.

Samtidig betyder det også at ånden (dit højeste potentiale) vil ind i dinkrop for at løfte hele dit indre.

At kropskrystallisere er det som på engelsk også hedder “The  Ascension Proces”. Dvs. at åndsenergien skal ind og ned i vores fysiske celler samt dna og rense ud i det gamle ♥

https://boligindretning-dk.blogspot.com

https://briller-og-nyt-syn.blogspot.com

https://bryllupper-dk.blogspot.com

Ja i er mange på forskellig vis ramt at denne energi-udvidelse som er med til at udvide jeres bevidsthed, -da en ekspandering af jeres Univers har fundet sted. (denne bølge er fortsat og gør det løbende, -selv her i år 2015 og også fremefter). Denne fornyende energi-bølge er skabt for at gøre plads til noget nyt og forudsigeligt. Men frygt ikke – bare vær opmærksom på “energi-forstyrrelser” i form af f.eks. søvnproblemer, uro, trykken for bryst og hjerte, træthed og tryk oppefra SOM giver stivhed i nakke og øverste del af skuldre..

Eksplosionen har skruet op for den energiindstrømning som finder sted ift. det Store Bevidsthedsskifte i december år 2012. Så det er kun en af flere eksplosioner af forskellig størrelse…

Energiudladninger finder sted på ALLE planer..
Når i udvikler jer som menneske og træffer bevidste valg der gavner jer, -eller når i opholder jer meget uden for, da kan en indre energi-udveksling ske inde i jer og også med færre smerter til følge – fordi naturen og elementerne løfter og healer jer.

Ikke både kroppen løftes, men også sindet og følelserne. Så alle dine indre jegér kommer “på bølgelængde” og samarbejder.

Ja – i jer af jer som HAR en ny aura og kender til Kropskrystallisering VED at jo mere tid i tilbringer udendørs, desto mere kropskrystalliserer i. -Hvilket også sker for jer som ikke er har en ny aura, -men det har en langt stærkere og hårdere effekt på jer med den “gamle aura”. Fordi i udsættes for endnu mere stråling ude fra – i form af Ny Tids og Gyldne Tids Energier.

Dette fører til stress, uro, søvnproblemer, skrantende helbred,- skader, smerter og skavanker som kommer til, -øget sult osv fordi den “gamle aura” (med de gamle tunge programmeringer og “opdragelses-dogmer”) bliver nedbrudt lige så stille.. Og dette betyder også at du som læser, står endnu mere åben og sårbar, hvis du er særligt sensitiv.

  • Hvis du vil vide mere om hvad dette betyder? Hvis du vil føle dig langt stærkere fysisk i din krop og have et godt forhold til din krop? Hvis du vil vide hvordan du kommer dig efter udbrændthed? Og hvis du vil vide mere om hvilken kost der styrker dig indefra? Så læs mere om mit kropsbevidsthedsmodul som jeg har – som også omhandler hvordan du bliver smertefri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.