jobbet

Så nåede vi terminen. Vi fik afholdt alle de fødselsdage, vi skulle og ingen skulle dele sin dag med nogen. Den 7. oktober fik vi en lille ny kusine og selv hun formåede at ramme sin helt egen dag.

Jeg blev færdig med min Pine cardigan forleden og nu er den vasket og klar til at varme mig, når vi skal afsted til sygehuset. Jeg elsker den! Og tænk, at jeg var tæt på at trævle den op, fordi jeg ikke gad strikke mere patent, da jeg nåede til ærmerne. Jeg er så glad for at nogle gode veninder fik mig overtalt til at fortsætte og få jobbet gjort færdigt.

https://fotografkolding.net

https://fotografaalborg.net

https://fotograf-viborg.dk

Jeg havde en rigtig fin 40 års fødselsdag. Blev vækket med sang, morgenmad og gode gaver af min mand og børn og min mor, som har boet her en uges tid. Jeg fik mine kopper fra Royal Copenhagen. En megamusel fra mit megabarn og en minimusel fra mit minibarn. Og sommerfugleringen fra Carré fik jeg af min mand. Elsker den! Min mor tog fusen på mig og havde fået lavet min mormors gamle guldring, som hun altid gik med og som hun havde fået i 18 års fødselsdagsgave, til mig. Jeg behøver vel ikke at sige, at den gjorde lykke?

Isac skal med sin far ind i Parken og se landskamp i aften. Vi havde købt billetterne for længe siden, og nu er jeg helt glad for, at vi ikke er i fødsel, så han kan få den oplevelse med. Han glæder sig som en sindssyg, selv om det bare er en træningskamp. Den slags er lige meget, når man er 7 år og fodboldtosset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.