Dating – Singleliv

For selv om jeg både har ville date, har jeg ikke altid været klar, som viste sig ved at jeg satte en masse barrierer op, i form af krav.

Når jeg syntes aller mindst om mig selv søgte jeg ud for at blive bekræftet af mænd, – jeg alligevel endte med at holde på afstand, med mine mange krav.

Samtidig har jeg haft “gang i ” min egen personlige udviklingsrejse, har skulle bearbejde barndommens møg, har udviklet eget forretningskoncept og og… Jeg har behandlet over 3.000 klienter sideløbende. Siden jeg efteråret 2005 rejste mig fra en kørestol, hvor jeg nær havde stillet træskoene, for 7. gang.

Så ja jeg har skam datet og været i kortvarige forhold, siden min personlige og spirituelle udviklingsrejse begyndte, -men de længerevarende forhold var før den tid. Dvs. før år 2005.

Jeg bliver ved med at have æren af at skønne mænd og kvinder spørger til dating, parforhold, seksualitet og spiritualitet. De fleste som spørger er sensitiv som jeg selv er. Neej det betyder ikke sart – det betyder at vores indre kaaan fungere lidt anderledes end andre ift. lyde, ord, empati, sanser, ro, forandring m.m.

https://kaffe-dk.blogspot.com

https://kiropraktor-dk.blogspot.com

https://kommunikation-og-ledelse.blogspot.com

 

 

En deltager til et af mine tidligere foredrag omkring personlig udvikling:

Fuldstændig fantastisk aften i Køge i aftes!! Er stadig helt høj over foredraget. Længe skal man lede efter en formidler der er så nærværende, humoristisk, kærlig og taler i et jordnært sprog, hvor alle kan være med. Men dette forsmår du bestemt Sanne!!

Glæder mig allerede til næste foredrag, for det er bestemt ikke sidste gang at jeg sidder på tilskuer eller deltagerrækken. TAK TAK TAK ♥

Du giver så meget mere end du aner Sanne!

 

Der er “kærlighed i den gamle tid” som handler om magt, begær og ejerskab og så er der “kærlighed i den Ny Tid” som som foregår på et højere plan.

Ja egentlig kan man sige at parforhold i gammel tid udspringer fra de lavere chakraer i ubalance, mens parforhold i ny tid foregår med de øvere chakraer åbne, – i et fint samspil med de lavere chakraer.

I den Ny Tid handler alle relationer om respekt, gensidig tillid, åbenhed, ubetinget kærlighed og sensualitet på et højere plan.

At man er sammen fordi man har lyst og ikke pga. hverken tryghed eller afhængighed.

 

Anne-Marie Kozeluh stemmetræner var deltager til et af mine foredrag:

Kære Sanne. Du er både klar, underholdende og dedikeret, når du på en enkel og nuanceret måde fortæller om alt det, som kan være ganske vanskeligt at sætte ord på for de fleste af os. Det virker befriende, forløsende og opløftende at være i dit selskab.

Jeg kan mægtig godt li den form, du har, -en blanding af øvelser, som du kalder workshops og egentligt foredrag med mulighed for at stille spørgsmål.

Det virker meget befriende på mig, at der ryger eder mm ud af din mund.

Bl.a. fordi det holder dig “på jorden”- i øjenhøjde med os andre.

 

Chaline A.B. Jensen havde denne oplevelse:

Netop hjemvendt fra et super givende og inspirerende foredrag i Køge. Stor ros til dig for at være nærværende og for at tale dansk.

Kan varmt anbefale alle at unde sig selv den oplevelse, dog med fare for at blive afhængig.

Glæder mig allerede til nye spænende foredrag og inspiration til at finde hjem i mig selv ♥

 

Hos mig er alle spørgsmål velkommen! Med mine medfødte intuitive evner opfanger jeg lynhurtigt de spørgsmål deltagerne knapt nok har nået at tænke færdige! Selv de rynkede øjenbryn opfanger jeg også lader ethvert spørgsmål samt tvivl komme frem. Samtidig med at jeg også kan og tør argumentere for og imod, – stadig med kærlig dril.

Jeg kan i dags timerne mandag til fredag  fanges på telefon 22 41 11 55 mellem kl 10 – 18.

 

Flere udtalelser:

Susanne – Tak for en spændende aften i går, kære Sanne! Tænk, at vores sidemand var kommet heeele vejen fra Århus til København for at opleve dig og dit foredrag! Wow!!

Dorthe – Ja, tak for en vidunderlig aften, får altid noget nyt med mig, så nu keder mine engle sig ikke helt så meget mere – hilsen hende fra “næsten” Århus

Ingrid En aften med masser af inspiration. Hvordan kan det blive endnu bedre?” Tak for en givende aften, Sanne Otilia! Kh. Ingrid

Gitte: Tak for en dejlig og øjenåbner i aften et godt sted at være med skønne mennesker og hold nu op vi snakkede på vej hjem til Nørre alslev (Falster ) stof til eftertanke og du fangede os alle 3!!  1000000 gange tak Sanne Otilia Philipson og alle de andre deltager for at skabe så hyggelig en aften med plads til alt og alle

Linda Spangenfeldt: Tuusind tak for en berigende aften. Der var stof til efter tanke, så meget at jeg havde svært ved at sove. Mange indtryk, mange dejlige mennesker og vidunderligt at endelige møde dig “live”. Det bliver ikke sidste gang tak for dig og med alt det du giver Sanne Otilia.

 

Jeg Sanne elsker at skrive og nu giver jeg Dating og singleliv blogging en chance hehe griner kærligt..

Ja inklusiv slåfejl og formuleringer hist og her. Det er ikke et perfekt menneske der sidder her og skriver – jeg er lige så meget/lidt menneske som alle andre ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.