bogforumshygge

Jeg elsker Bogforum! Og jeg havde bestemt mig for, at uanset, hvor lang tid, jeg gik over tid med den baby, så skulle vi ind på Bogforum. Havde i forvejen regnet på, at hun mindst ville kunne være halvanden uge gammel, og det er vist en helt ok alder at starte med indoktrineringen af bøgernes uendelige værdi på.

I går var det første dag på Bogforum 2015 og Siri var halvanden uge gammel. Aftalen med mine kolleger fra forlaget var i hus. Mødetiden blev selvfølgelig overskredet med den acceptable time til halvanden som er gældende for alle nybagte forældre. Og lykken ville, at mine fire yndlingsredaktører netop havde sat sig til frokosthygge og babyen netop havde lagt sig til marathonlur og jeg netop var hungrende efter frokost og redaktørsnak og bogforumshygge, da jeg ankom.

https://hygge-bloggendk.blogspot.com

https://blogger-bavl-og-foto.blogspot.com

https://naturen-dk.blogspot.com

https://bloggen-om-livet.blogspot.com

Åh, hvor var det skønt. At være ude blandt ægte mennesker igen. I rigtigt tøj. At mærke den søde duft af tryksværte og papirsstøv i næseborene og at sniffe al faglighed og nørdesnak ud af de fire redaktørdamer, der glædeligt lod sig besniffe og kramme.

Jeg fik ikke rigtigt kigget bøger i år. Det var rigeligt for mig at gå rundt og lytte, snakke, mødes med folk og lade det hele bare suge ind i mig. Se på littkendisser og sidde og amme og nyde min baby midt i al virakken. Og så skadede det da ikke, at Anders Agger kom forbi og blev stående helt stille, mens jeg sad og ammede. Skadede slet ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.