AURA

Selv talte jeg ikke om følelser og havde kun “følelses-kolde og afstumpede” kærester, der var ikke god til nærvær, følelser eller til at give mig hen. Jeg kunne ikke tage imod kærlighed eller komplimenter, havde humørsvingninger og følelsesmæssigt var mit humør ikke stabilt. Veninder dem havde jeg ingen af, jeg havde kun drenge-venner.(Veninder er først kommet til mig efter jeg har fundet balancen mellem det feminine og maskuline, hvilket sker automatisk efter en NY AURA).

https://hojskole-dk.blogspot.com

https://hosting-dk.blogspot.com

https://hvorfor-en-mac.blogspot.com

Jeg gemte mig bag en hård G.I. Jane facade, som jeg også nævner under fanebladet “profil”. -Selv om jeg i flere år havde kæmpet med at få styr på mit temperament og havde lagt det bag mig, -så kunne andre ikke se eller mærke det, de “troede” jeg var en hidsigprop, netop fordi det “tema” fortsat lå i min aura. Derfor var jeg knust når mit temperament blev bragt på banen, eller jeg kunne mærke at jeg skræmte folk væk, blot ved mit nærvær. Ved at få en NY AURA forsvandt dette problem for mig, og hvor var jeg taknemmelig for det skete nemlig helt af sig selv. Lad mig give et eksempel:

“Har du tidligere været en hidsig og vred person med kort lunte, men hár lagt det bag dig og er blevet mere rolig i dag, så vil disse “egenskaber” desværre fortsat ligge i din aura, og det er det, folk vil bemærke som det første hos dig. Giver det mening? Alt hvad vi igennem livet har lært og er blevet opdraget til, ligger afspejlet i vores aura. Det er, bl.a. via auraen at vi læser andre menneskers humør. Som når du spørger en person “hvordan har du det”? og personen svarer med et stor smil “jeg har det godt tak” -og du ved at det ikke passer!! Det er fordi du “læser” personens aura ubevidst”. Netop dét “problem” kan fjernes ved at få en ny aura, for der bliver du nulstillet og får fjernet alle de dårlige egenskaber du igennem mange år har kæmpet for at slippe af med”.

Hvorfor en ny aura?
Med en ny aura vil der kommer en ro til som er der HELE tiden, som man ikke behøver meditere for at få. Intuitionen skærpes, man bliver bedre til at mærke og udtrykke hvad man har brug for. Man bliver meget til at sige fra. Med transformationen følger også en varig indre ro, en større livsglæde samt en god sund portion egoisme til sig selv. Den egoisme der gør at man bliver bedre til at mærke sig selv og ens egne behov OG tør følge sit hjerte med god samvittighed. Man ser hverdagen/livet i et mere positivt lys og er sværere at bringe ud af fatning, dvs. sværere at vælte omkuld. Samtidig medfølger en større og stærkere udstråling samt selvsikkerhed.

Intuitionen forenes med handlekraften. Den forstærkede intuition der helt automatisk følges med, betyder at man får en stærkere skel-evne, dvs. ved om folk taler sandt/uærlige, om et specifikt job vil være godt for dig, og hvilken plan/forretningsidé du skal føre ud i livet. Jamen jeg kan jo blive ved hehe ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.